Goedkope luchtreclame

Goedkope luchtreclame
Goedkope luchtreclame

Goedkope luchtreclame, is dat mogelijk? Jazeker is goedkope luchtreclame mogelijk! Luchtreclame is al mogelijk vanaf € 249 Excl. BTW per vlieguur, dat is pas goedkope luchtreclame!

Doordat je als bedrijf of particulier op effectieve en slimme wijze gebruik maakt van luchtreclame is het laag houden van de kosten zeer goed mogelijk. Het bereik van luchtreclame is enorm en daarbij komt dat het herinnering waarde van de goedkope luchtreclame ook enorm is.

Voorbeeld goedkope luchtreclame

Door de inzet van goedkope luchtreclame boven de overvolle stranden in de zomer kun je op effectieve wijze meer dan 3 miljoen mensen bereiken. De kosten voor een dergelijke vlucht liggen rond de € 1.250 Excl. BTW waarbij de kosten per view € 0,0004 zijn. Een vergelijkbare reclame actie met vergelijkbare reclamewaarde, waarbij u gebruik maakt van televisie of print reclame kost minstens het tienvoudige.

Klik hier voor meer informatie over luchtreclame ->

Daarbij denken wij actief mee hoe wij u van effectieve luchtreclame kunnen voorzien. Doordat wij vliegtuigen op meerdere vliegvelden hebben gestationeerd kunnen wij de kosten voor luchtreclame voor u laag houden omdat we minder tijd nodig hebben om de door u gewenste locatie aan te vliegen. Luchtreclame voor een scherpe prijs is dus mogelijk door onze jarenlange ervaring en klantgerichtheid.

Luchtreclame is bij uitstek geschikt om in te zetten boven evenementen, opening bedrijfspand, sportwedstrijden, langs de overvolle stranden of grote evenementen als 4Daagse Nijmegen, TT Assen of SAIL Amsterdam. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Aanbieding goedkope luchtreclame

Koningsdag 2017 vroegboek korting van 15% op de normale prijs. Boek voor 15 april 2017 uw luchtreclame vlucht boven Koningsdag 2017 en profiteer van deze eenmalige korting.

Bij AerialMedia bent u verzekerd van goedkope en effectieve luchtreclame en wij kunnen u altijd van advies en tips voorzien om te kosten van luchtreclame zo laag mogelijk te maken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij bewezen dat wij luchtreclame op het hoogste niveau kunnen maken,

Neem vandaag nog contact op met info[at]lucht-reclame.nl en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat in uw mailbox. Niets is ons te gek, hoe klein, groot of uitdagend uw luchtreclame aanvraag ook is.

Klik hier voor meer informatie over luchtreclame ->

2 thoughts on “Goedkope luchtreclame”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *