Kosten luchtreclame

Kosten luchtreclame
Kosten luchtreclame

De kosten van luchtreclame hangen helemaal af van uw wensen en eisen. Locatie, tijdsduur boven deze locatie, soort reclamesleep en aantal keren dat gevlogen dient te worden bepalen samen de kosten luchtreclame. Door onze unieke combinatie van ervaring, kennis en kunde kunnen wij elke opdracht met de hoogst mogelijke kwaliteit uitvoeren tegen een zo goedkoop mogelijke prijs voor de klant.

Kosten luchtreclame worden bepaald door

  • Locatie waarboven we moeten vliegen (we kunnen op adres niveau vliegen)
  • Tijdsduur dat wij boven deze locatie moeten vliegen
  • De tijd die we nodig hebben om van het vliegveld naar de locatie te komen
  • Soort reclamesleep (lettertekst, 100m2 full color banner of combi-banner)
  • Het totaal aantal te vliegen vluchten

Klik hier voor meer informatie over luchtreclame ->

U kunt de kosten voor luchtreclame laag te houden door onze hulp in de te vliegen route, te gebruiken tekst en het te vliegen tijdstip op de dag. Door onze jarenlange ervaring maken wij het verschil en ziet u de kosten voor luchtreclame omlaag gaan. Doordat wij vliegtuigen op meerdere vliegvelden hebben gestationeerd kunnen wij de kosten voor luchtreclame voor u laag houden omdat we minder tijd nodig hebben om de door u gewenste locatie aan te vliegen.

Een lettertekst zit altijd bij de kosten van luchtreclame inbegrepen. Wij hebben een letterbestand van ongeveer 5.000 letters waarmee we elke mogelijke tekst kunnen maken. En de kleur van de letters? Zoals Henry Ford altijd zei ‘u kunt elke kleur kiezen zolang het maar zwart is’, zo ook voor onze reclameletters. De kosten van luchtreclame worden wel hoger als u besluit een 2 x 2 m logobanner of 100 m2 full colour banner te laten drukken.

Laat u verassen door os concept en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte met de laagste kosten voor luchtreclame aan.

Kosten luchtreclame laag houden? AerialMedia is uw partner!

2 thoughts on “Kosten luchtreclame”

  1. Bij deze mensen de kosten van luchtreclame opgevraagd en een eerlijk en duidelijke offerte ontvangen. Uiteindelijk hebben ze de opdracht perfect uitgevoerd, dank mannen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *