Luchtreclame Cessna

Luchtreclame Cessna
Luchtreclame Cessna

In Nederland wordt de meeste luchtreclame met een Cessna gevlogen. Luchtreclame met een Cessna betekent een efficient en goede vlucht uitvoering tegen de laagste kosten voor de klant. Een Cessna kan zeer langzaam vliegen boven de locatie waar u de luchtreclame zichtbaar wilt hebben en daarmee is een Cessna het meest geschikte toestel voor luchtreclame. Een luchtreclame Cessna kan ongeveer 4,5 uur vliegen op een tank brandstof.

Een luchtreclame Cessna wordt gebruik door AerialMedia op vliegveld Teuge voor alle luchtreclame vluchten. Wij vliegen jaarlijks duizenden luchtreclame vluchten met een Cessna. Als u ook luchtreclame wilt met een Cessna van ons vliegbedrijf dan kan dit. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag binnen 24 uur behandeld wordt door een van onze medewerkers en u een op maat gemaakt offerte in de mailbox ontvangt.

Klik hier voor meer over luchtreclame met een Cessna ->

Voor onze luchtreclamevluchten gebruiken we de Cessna 172 Skyhawk. De Cessna 172 Skyhawk is een door één motor aangedreven propeller vliegtuig met een bovenliggende vleugel. Het heeft vier zitplaatsen, twee voorin en twee achterin. Het eerste exemplaar werd in 1957 gebouwd en de Cessna 172 Skyhawk is nog steeds in productie. Ondertussen zijn er meer dan 43.000 geleverd waardoor dit ’s werelds meest geproduceerde vliegtuig is.

Luchtreclame Cessna inbegrepen

  • De luchtreclame vlucht zelf
  • Gebruik van luchtreclame letters
  • Foto van uw vliegende luchtreclame sleep
  • Slecht weer = geen kosten

Luchtreclame kan worden uitgevoerd met een reclamesleep van maximaal 25 letters, in de kleuren zwart en/of rood. Tevens is het mogelijk om een 4 m2 logodoek of een 100 m2 full colour reclamedoek te laten maken.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij ons vliegbedrijf voor een vlucht met een luchtreclame Cessna. Wij zullen u zeker gaan verassen met de mogelijkheden en de prijsstelling van onze vliegdiensten en hopen u ook als klant te mogen verwelkomen..

 

One thought on “Luchtreclame Cessna”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *