Luchtreclame vliegtuig

Luchtreclame vliegtuig
Luchtreclame vliegtuig

Een luchtreclame vliegtuig is een vliegtuig die een reclamesleep trekt door het Nederlandse luchtruim. De reclamesleep achter een reclamevliegtuig kan bestaan uit een lettertekst van maximaal 25 letters, een 100m2 full colout banner of een combinatie van deze twee.

Bij vliegbedrijf AerialMedia gebruiken wij Cessna 172 Skyhawk vliegtuigen als luchtreclame vliegtuig. Dit luchtreclame vliegtuig is bijzonder betrouwbaar en zeer goed inzet baar voor al onze luchtreclame opdrachten. Daarnaast zijn onze Cessna 172 Skyhawk vliegtuigen uitgerust met speciale uitlaten waardoor onze milieu belasting (geluid en uitstoot) enorm terug gebracht is.

Klik hier voor alles over luchtreclame bij de specialist ->

Met onze luchtreclame vliegtuigen kunnen wij 100 m2 achter ons aan slepen. Dit kan zijn een lettertekst, een full colour banner of een combinatie van een lettertekst en een logodoek.

Ons vliegbedrijf vliegt boven geheel Nederland en vanaf alle Nederlandse vliegvelden, maar onze hoofdbasis is gevestigd op vliegveld Teuge (tussen Apeldoorn en Deventer).

Overzicht luchtreclame vliegtuigen AerialMedia

  • Cessna 172 PH-LPO
  • Cessna 172 PH-MDF
  • Cessna 172 PH-TGV

Wilt u meer informatie over onze luchtreclame vliegtuigen of wilt u een offerte (vrijblijvend) ontvangen voor onze luchtreclame diensten dan kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier voor alles over luchtreclame bij de specialist ->

Neem gerust contact met AerialMedia op en vraag naar alle mogelijkheden!

One thought on “Luchtreclame vliegtuig”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *