Prijs luchtreclame

Prijs luchtreclame
Prijs luchtreclame

Wat is de prijs van luchtreclame? Dit is de meest gestelde vraag voor deze goede manier van reclame maken. Luchtreclame is nog altijd actueel, snel inzetbaar, speels, niet weg te zappen of om te slaan. 7 Dagen per week inzetbaar en de prijs van luchtreclame is heel goed betaalbaar. AerialMedia is de onbetwiste marktleider en specialist op het gebied van luchtreclame in Nederland. Prijs luchtreclame bepalen kan hier!

Prijs luchtreclame

Luchtreclame is mogelijk vanaf € 249,00 Excl. BTW per vlieguur.

Prijs luchtreclame voor de ondernemer                                                                                  

Tijdens evenementen of bijzondere manifestaties, in de zomerperiode langs de kust van Nederland en over de recreatiegebieden, of bijvoorbeeld als introductie van nieuwe producten.

Klik hier voor de prijzen van luchtreclame ->

Inzetbaarheid luchtreclame

Bij goed weer kan luchtreclame 7 dagen per week worden ingezet. Daarbij kan uw boodschap binnen 1 uur na uw luchtreclame opdracht de lucht in gaan.

Prijs voor de verschillende luchtreclame mogelijkheden:

  • Standaard letters.
    Wij beschikken over een 2.500 tal letters, cijfers en lettertekens. De standaard kleuren zijn zwart en rood. De hoogte van de letters is 2 meter, de breedte is afhankelijk van de letter. Het lettertype is kapitaal Romeins. Kosten: gratis
  • Full colour banner
    Uw logo kan in full-colour aangemaakt worden. Formaat in overleg te bepalen, maximaal 100 m2.
  • Combibanner
  • Bij kleinere vignetten kan gevlogen worden in combinatie met standaard lettermaterialen. Levertijd is 10 werkdagen. Kosten: € 17,50 per m2 (aanbevolen formaat: 80 tot 100 m2).

Als u contact met ons opneemt kunnen wij u vandaag nog voorzien van een vrijblijvende offerte inclusief de laagste prijs voor luchtreclame in Nederland!

2 thoughts on “Prijs luchtreclame”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *