Reclamevliegtuigje

Reclamevliegtuigje
Reclamevliegtuigje

U kent ze vast wel, van die luchtreclamevliegtuigjes boven het strand terwijl u gezellig op het strand ligt. Met een reclamevliegtuigje kunnen wij snel en effectief tienduizenden mensen bereiken tegen lage kosten. Een reclamevliegtuigje vliegt over geheel Nederland met daarachter een reclamesleep met tekst, een full color banner of een combinatie van een lettertekst en logo.

Luchtreclame met een reclamevliegtuigje

Luchtreclame is een vorm van reclame die gebruikmaakt van een reclamevliegtuig. Daarbij gebruikt men verschillende technieken waaronder het beschilderen van de romp van een vliegtuig, het slepen van een banner met tekst, een full color of een combinatie hiervan. Wij zorgen ervoor dat uw reclame zichtbaar is boven Nederland.

Klik hier voor luchtreclame bij de specialist ->

Spandoeken achter reclamevliegtuigje

Slepen van een spandoek met een reclameleus (een zogenaamde reclamesleep) gebeurt met een klein eenmotorig vliegtuig. Het reclamevliegtuigje (voornamelijk Cessna vliegtuigen) heeft een touw met een haak achter het vliegtuig, en vliegt laag boven de grond om met de haak de sleep op te pikken. Hiertoe moeten vaak meerdere pogingen ondernomen worden, en het is ook niet zonder gevaar.

Luchtreclame kan worden uitgevoerd met een reclamesleep van maximaal 25 letters, in de kleuren zwart en/of rood. Tevens is het mogelijk om een 4 m2 logodoek of een 100 m2 full colour reclamedoek te laten maken.

Tijdens drukke evenementen, sportwedstrijden, marktdagen in het centrum van de stad of mooie zonnige dagen is luchtreclame een zeer effectieve manier van reclame maken. Het bereik van uw reclameboodschap is door middel van luchtsleepreclame vele malen groter dan een vergelijkbaar bereik in printmedia of online marketing.

Ons vliegbedrijf voert jaarlijks duizenden vluchten uit en deze ervaring en kennis maakt dat wij uw opdracht tot in perfectie uit kunnen voeren.

Klik hier voor luchtreclame bij de specialist ->

Wilt u meer info of een offerte ontvangen? Mail ons dan via info[at]lucht-reclame.nl

One thought on “Reclamevliegtuigje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *